Lajme nga Pusteci

Tetori, Muaji i Artit dhe Letersisë

Në kuadrin e muajit te letersisë si dhe me rastin e 75-vjetorit te çlirimit te Prespes , Bashkia Pustec ne bashkepunim me “Shkollën e Mesme e Bashkuar” Pustec dhe “Shkollës 9-vjeçare” Goricë e Vogel  ka zhvilluar nje aktivitet letraro-artistik ne fshatin  Gollomboç. Ky fshat eshte vendlindja e shkimtarit te njohur Sterjo Spasse. Para fillimit te aktivitetit,  […]

Aksion pastrimi ne fshatin Zrnosko.

Sot eshte ndermare nje aksion pastrimi nga ana e administrates se Bashkise Pustec, per nje Bashki sa me te paster. Kryetari i Bashkise se Pustecit, Pali Kolefski, ka nisur me pastrimin e Bashkise se Pustecit, fillimisht me fshatin Zaroshke si vendin me terheqes per turistet. Sipas tij, fshati ishte ne nje gjendje te papranueshme dhe […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA