BAR-RESTORANT-HOTEL ILO
0682604383- Adresa: Zaroshke Bashkia Pustec

-Gatime tradicionale te peshkut dhe mishit
-Kapaciteti I Hotelit, 7 dhoma, 20 persona
-Free WI-FI
-Ambiente te brendshme dhe te jashtme
-Plazh Publik 500m
-Shetitje me varke ne Liqenin e Prespes, Ishulli I Maligradit dhe Kishat Eremite.

BAR-RESTORANT-HOTEL ALEKSANDER
0682549759- Adresa: Zaroshke Bashkia Pustec

-Gatime tradicionale te peshkut dhe mishit
-Kapaciteti I Hotelit, 10 dhoma, 30 persona
-Free WI-FI
-Free Parking
-Ambiente te brendshme dhe te jashtme
-Plazh Publik 400m
-Shetitje me varke ne Liqenin e Prespes, Ishulli I Maligradit dhe Kishat Eremite.

HOTEL-TAVERNA VASIL
0684060353,0683962373. Adresa: Gorice e Vogel, Bashkia Pustec

-Gatime tradicionale te peshkut dhe mishit
-Kapaciteti I Hotelit, 5 dhoma, 10 persona
-Free WI-FI
-Ambiente te brendshme dhe te jashtme
-Shetitje ne Natyre, neper shtigjet e PK Prespa
-Shetitje me varke ne Liqenin e Prespes, Manastiri I Shen Marenes dhe Kishat Eremite.

BAR-RESTORANT-HOTEL ALEKSANDER PARK
0693126947 Adresa: Rruga Liqenas-Zaroshke, KM 1, Bashkia Pustec

-Gatime tradicionale te peshkut dhe mishit
-Kapaciteti I Hotelit, 6 dhoma, 15 persona
-Free WI-FI
-Ambiente te brendshme dhe te jashtme
-Plazh Publik 30 m
-Shetitje me varke ne Liqenin e Prespes, Ishulli I Maligradit dhe Kishat Eremite.

RESTORAN KRISTI
0682427469,0682471807, Adresa: Zaroshke, Bashkia Pustec

-Gatime tradicionale te peshkut dhe mishit
-Free WI-FI
-Ambiente te brendshme dhe te jashtme
-Plazh Publik 700 m
-Shetitje me varke ne Liqenin e Prespes, Ishulli I Maligradit dhe Kishat Eremite.

AlbaniaUSA