RAPORTI I MONITORIMIT TË ZBATIMIT TË DETYRIMEVE LIGJORE TË SIGURIMIT TË TRANSPARENCËS DHE PROCESIT TË KONSULTIMIT PUBLIK NGA BASHKITË NGA FAKTOJE.AL MUND TË SHIHET DUKE KLIKUAR KËTU

AlbaniaUSA