Sot eshte ndermare nje aksion pastrimi nga ana e administrates se Bashkise Pustec, per nje Bashki sa me te paster. Kryetari i Bashkise se Pustecit, Pali Kolefski, ka nisur me pastrimin e Bashkise se Pustecit, fillimisht me fshatin Zaroshke si vendin me terheqes per turistet. Sipas tij, fshati ishte ne nje gjendje te papranueshme dhe pastrimi do te vazhdoje ne cdo fshate per ta bere Bashkine  sa me te paster dhe jetueshem per te gjithe.

I bejme thirje te gjithe banoreve te Bashkise ti bashkohen nismes per nje Bashki sa me te paster.

 

AlbaniaUSA